03) Volgende Uitzending

Hallo allemaal,
Hoewel anders dan in vroeger tijden de jacht vooral in ons en de ons omringende landen geen bittere noodzaak meer vormt, is het tegenwoordig nog belangrijker dan ooit in het groot of in het klein je doelen na te blijven jagen. Hierbij wordt weliswaar meer dan eens geopperd dat voornoemd doel de middelen zou heiligen, al is de kans hierbij niet ondenkbaar dat je er in sommige gevallen vooral anderen mee in de gordijnen jaagt en je je doel hiermee juist behoorlijk voorbij lijkt te schieten. Houd je daarentegen met regelmaat je blik op scherp of krijg je bij een letterlijk wat troebelere kijk op een en ander dan toch het juiste geluid in beeld? Dan is de kans groot dat je, met de juiste pijlen op je boog, op den duur nog wel eens hoge ogen zou kunnen gaan gooien.
De leden van ons team zijn momenteel druk bezig een groot virtueel puntenbord in onze studio op te hangen, waarbij we Pas werkelijk in de roos geschoten hebben wanneer ook jij  morgenavond vanaf 20 uur weer meeluistert naar een nieuwe uitzending van Time For Access!
Hierin komen we onder andere nog te spreken over de screenreader NVDA, brengen we jullie op de hoogte van het laatste nieuws en waren een aantal leden van ons team getuige van een zeer geslaagd evenement.
Luisteren kan via onze site:
www.timeforaccess.com
of de meest recente en mede door ondersteuning van Solutions Radio mogelijk gemaakte  luisterlink:
http://wsrg014.solrad.nl:8000/timeforaccess
Kunnen we je helpen iets dichter in de buurt van je doel te komen, of heb jij juist die manier gevonden waarop je gewoon weg nooit meer mis zult schieten? Laat dan zeker iets van je horen via een van onderstaande wegen:

Skype: ben.dul01
telefoon: 040-4020816
ons e-mail adres: timeforaccess@gmail.com
of stuur een bericht via twitter op @TimeForAccess
Uitzending gemist of wil je de meest recente uitzendingen
nog eens terugluisteren? Bezoek dan vlug onderstaande
podcast link:
http://podcast.solrad.nl/podcast.xml?id=time_for_access
met vriendelijke groet,
het Time For Access team